Pereira'dan Başkan Genç'e ziyaret! "Trabzon’u unutamam"

Trabzonspor'un eski oyuncusu Pereira, Başkan Genç'i ziyaret etti.

Pereira'dan Başkan Genç'e ziyaret! "Trabzon’u unutamam"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Joao Pereira, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

Burada Başkan ile görüşen Pereira, Portekiz’de bazı zamanlar Trabzon’u özlüyordum, ilk fırsatta gideceğim diyordum şuan geldim, eski dostları görüyorum ve çok mutlu oluyorum ifadelerine ver verdi. 

Trabzonspor’da oynadığı dönmede Başkan Ahmet Metin Genç ile komşu olan Joao Pereira, Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderken başkan beyle denk geliyorduk ve sürekli şans diliyordu. Fanatik bir Trabzonsporlu ve futbol sevgisinin çok olduğunu biliyordum ifadelerini kullandı. Pereira, “Bu şehri o kadar çok benimsedim ki, sanki köklerim buralı. Çocuğum yeni doğmuştu buraya geldiğimde. Burada büyüdü, hergün onu Ekoparka getiriyordum, eşimle de burada çok güzel vakitler geçirdik. Trabzon bizim ikinci vatanımız oldu. Gittikten sonra bu denli bir özlem için de olacağım hiç düşünmemiştim.” şeklinde konuştu. 

Pereira’nın ziyaretinde sırasında duygularını dile getiren Başkan Genç, “Sağlam bir komşuluğumuz vardı. Bizden biri olmuştu. Ailesiyle de görüşüyorduk, Trabzon’dan ayrılmasın da üzülmüştüm. Şuan şehrimize geri gelerek bizi ziyaret etmesi şahsımı çok mutlu etti. Umarım futbola daha çok hizmet eder ve daha güzel yerlere gelir.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Genç ile Pereira sohbet sırasında esprili anlar da yaşandı.

Başkan Genç’in, teknik adam olursan yine bekleriz sözü üzerine, Pereira, “Şuan sonuna kadar futbol için ter dökeceğim ama bu dediğiniz olursa Trabzonspor’a seve seve gelirim neden olmasın.” dedi.

Pereira'dan Başkan Genç'e ziyaret!

Pereira'dan Başkan Genç'e ziyaret!

Pereira'dan Başkan Genç'e ziyaret!

Pereira'dan Başkan Genç'e ziyaret!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler