ÖSYM Başkanı Ersoy’dan TRÜ’ye ziyaret!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Trabzon Üniversitesi’ni ziyaret etti.

ÖSYM Başkanı Ersoy’dan TRÜ’ye ziyaret!

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ile görüşerek kurumsal koordinasyonun başarıdaki önemine dikkati çeken ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, Trabzon Üniversitesi’nin kısa zamanda akademik ve yapısal yönlerden ciddi dönüşüme imza attığını belirterek üniversite yönetimini tebrik etti. Ziyaretinden ve nezaketinden ötürü ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a teşekkürlerini ileten Âşıkkutlu da misafir başkanı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek kendisine Trabzon el işi gümüş telkâri hediye etti.

ÖSYM Başkanı Ersoy’dan TRÜ’ye ziyaret!

Üniversite yönetimi ve beraberindekilerle birlikte Söğütlü Fatih Yerleşkesi kampüsü içerisinde kısa bir gezi yapan Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy gördükleri ilgiden memnuniyetini dile getirdi. Ersoy’a ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek, Daire Başkanı Prof. Dr. Ahmet Keskin, Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. İrfan Özüdoğru, ÖSYM Trabzon Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi Bal, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Eyüp Öztürk ile Koordinatörlük Sekreteri Yavuz Örs eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler