Ortahisar’da yol çalışmaları ne kadar sürecek?

Ortahisar ilçesinde yapılacak yol çalışmaları 2018'in ilk meclis toplantısında konuşuldu.

Ortahisar’da yol çalışmaları ne kadar sürecek?

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon Ortahisar İlçesi Belediye Meclis Toplantısı Ocak ayı ilk toplantısında Ortahisar ilçesine yapılan yollar masaya yatırıldı. 


CHPli Meclis üyesi Turgay Şahin Meclis Başkanlığına yönelttiği yol çalışmaları ile ilgili sorusunda “Beton yol ve asfalt yolun yanında kuru yoldan bahsediliyor. Ortahisar Belediyemiz sınırları içinde ne kadar daha Asfalt, beton ve kuru beton yıl yapılacak” ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Metin Genç Turgay Şahin’in sorusuna verdiği cevapta “27 Aralık itibari ile belediyemizin sayfasında olan bilgiler güncel bundan sonrada yapacaklarımız güncel olan yayınlanacak. 1790 kilometre yol ağımız var. Güneye giden köylerimizde baya bir aksaklık vardı. Oralara ekstra bir hizmet verdik. Dışarıda asfalt çalışmasına girmeyeceğiz. Merkez ağırlıklı çalışacağız Yukarı kotlarımızda beton çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber