Ortahisar meclisinde TİSKİ tartışması: Kötü işçilik ortaya çıkıyor

Ortahisar Belediye Meclisinde TİSKi’nin yaptığı altyapı çalışmaları gündeme geldi.

Ortahisar meclisinde TİSKİ tartışması: Kötü işçilik ortaya çıkıyor

Ortahisar Belediye Meclisine bugün Başkanlık yapan AK Partili meclis üyesi Nusret Onur, TİSKİ tarafından yapılan altyapı çalışmasında kötü işçilik olduğunu söyleyip “TiSKi’nin altyapı çalışması sırasında kötü işçilik ortaya çıkıyor. Çukurlar kalıyor. Bu çukurların kapanması çok uzun zaman alacak.” İfadelerini kullandı.

CHP grup başkan vekili Turgay Şahin ise “Müteahhit firma aslında güzel ve hızlı çalışıyor. TİSKİ’nin şuanda üst yapı çalışması yok. Hepsi geçici. Yeniden üst yapı çalışması yapılacak.” Şeklinde konuştu.

AK Partili meclis üyesi Selahaddin Çebi ise “Ortahisar’da 5 yıllık bir proje. Bütün kurumlara yazı yazıldı. Hepsi işlerini bitirecek. Elektrik, internet ve diğerleri. Meydan civarı tamamlandı. Kalkınma çevresi yüzde 80. Ayrıca Beşirli kısmı pandemi döneminde bitecek. Hızlı çalışılıyor ancak işçilikte biraz sıkıntı var. Çok hızlı ve bir çok bölgede aynı anda çalışma yapılıyı pandemi bir fırsat oldu bu proje için bazı yerlerde üst yapısı kötü işçilik olabilir hızlı ve şekilde bittikçe düzeltilecek. Sahip çıkalım proje önemli ve büyük proje şehrimiz için elzem bir proje 5 yıllık bir proje 5 yıla kalmadan erken bitecek inşallah. ” İfadelerini kullandı.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber