Ortahisar Kent Konseyi Başkanı hayatını kaybetti!

Aslanoğlu hayatını kaybetti

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı hayatını kaybetti!
Trabzon Ortahisar Kent konseyi Başkanı Çaykara Taşören (Zeleka) Mahallesinden Ahmet Aslanoğlu vefat etti.

Çaykara'dan bir dönem meclis üyeliğine seçilen ve daha sonra Trabzon İl Genel Başkanlığı Yapan Ahmet Aslanoğlu bir süre önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Aslanoğlu´na yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti.

Son olarak Trabzon Ortahisar Kent konseyi Başkanlığını yapan Ahmet Aslanoğlu, bir süre önce evinde istirahat ederken beyin kanaması geçirmiş. Kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde bir süreden beri yapılan tedavi sonuç vermeyince vefat etti.

Ahmet Aslanoğlu 2004-209 yılında AK Partiden Çaykara´dan meclis üyesi seçilerek Trabzon İl genel meclisinde görev aldı. Bu dönemde 2 yıl boyunca Trabzon İl Genel Meclisi başkanlığı görevini yürüttü. Aynı zamanda Trabzon Esnaf Odaları birliği Başkan Yardımcılığı Yapmıştı.

Aslanoğlu´nun cenazesi bugün İskenderpaşa Camii´nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bostancı Mezarlığında toprağa verilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber