Ortahisar Belediyesi’ne fazla eleman alındı mı? Başkan Genç o iddiaya cevap verdi

Ortahisar Belediye Meclisi’nde fazla sayıda eleman alındığı iddiasına Başkan Genç cevap verdi.

Ortahisar Belediyesi’ne fazla eleman alındı mı? Başkan Genç o iddiaya cevap verdi

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Ortahisar Belediyesi’nde 5 yıllık dönemin son meclis toplantısı oturumları başladı.

Bugün gerçekleştirilen ilk oturumda söz alan İYİ Partili meclis üyesi Kahraman Altuntaş, Ortahisar Belediyesi’ne çok fazla eleman alımı yapıldığı iddiaları ile ilgili, Meclise Başkanlık yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e soru yöneltti.

Altuntaş, Personel sayısı 1515 kişiydi. Son dönemde afaki bir eleman alımı yapıldığı konuşuluyor. Bunun aslı astarı var mı?” dedi.

Başkan Genç, Altuntaş'ın sorusuna cevaben “Afaki personel alımımız yok. Emekli olanlar oluyor. Afaki bir durum yok. Bunun siyasete malzeme yapılmasını da şık bulmuyorum. Ocak ayı itibari ile herhangi bir alım söz konusu olmadı. Öncesi ile ilgili nasıl alım oldu onu da sizlere yazılı olarak bildireceğim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler