Ortahisar Belediyesi'nde ek bütçe onaylandı! İşte kullanılacağı alanlar

Ortahisar Belediyesi'nde 2023 bütçesine ek 101 Milyon TL ek bütçe görüşüldü.

Ortahisar Belediyesi'nde ek bütçe onaylandı! İşte kullanılacağı alanlar

Ortahisar belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları devam etti.

Toplantının bugünkü oturumunda 2023 bütçesine ek olarak 101 Milyon TL ek bütçe talebi komisyondan geldiği şekliyle görüşüldü.

İstenen bütçenin 48 Milyon Lirası Etüd Proje Müdürlüğü, 14 milyon Lirası Makina İkmal Müdürlüğü, 8 Milyon Lirası Destek Hizmetleri, 21 Milyon Lirası Temizlik işleri Müdürlüğü, 5 Milyon Lirası Fen İşleri ve kalanı ise diğer müdürlüklerde kullanılacağı belirtildi.

Turgay Şahin, "Türkiyede bir istikrarsızlık var. 1 yıl oldu biz bütçeyi yapalı. Kaçınılmaz bir durum. Burada biz gider bütçesi yaptık ama gelir bütçesi ise genel bütçeden diyoruz. Devletin verdiği paylar gelirse diyoruz. Bu varsayım. Bu alacaklar gelmezse açık olacak. Neden bu savunma var."

Ahmet Metin genç " Biz bütçemizi genel bütçesine göre yapıyoruz. Bir ay az geliyor, bazen fazla geliyor ama gelmemezlik olmuyor" ifadelerini kullandı.

Yapılan oylama sonucunda Ortahisar meclisinde ek bütçe talebi kabul edildi ve Büyükşehir Belediyesi meclisinde onaylanması için gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber