Ortahisar Belediyesi'nde Çevre Temizlik vergisi hatırlatması

Her yıl iki eşit taksit halinde ödenen Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisinin 1. taksit ödemesi, 31 Mayıs 2024 Cuma günü sona eriyor.

Ortahisar Belediyesi'nde Çevre Temizlik vergisi hatırlatması

Ortahisar Belediyesi’nden yapılan açıklama; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 1. taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs Cuma olduğu hatırlatılarak mükelleflere çağrıda bulunuldu.

Açıklamada; Belediyenin önemli gelir kaynaklarından olan, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisi 1. taksitlerinin ödeme süresinin 31 Mayıs Cuma günü sona ereceği hatırlatılarak mükelleflerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

‘ÖDEMELERİ SON GÜNE BIRAKMAYIN’ UYARISI
Belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesinin, mükelleflerin yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmeleriyle mümkün olacağı belirtilen açıklamada, vatandaşların gecikme faiziyle karşılaşmamaları için vergilerini belirtilen tarihi dikkate alarak ödemeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

DİJİTAL ORTAMDA ÖDEME YAPILABİLİYOR
Mükellefler ödemelerini; Mükelleflerin Türkiye’nin her yerindeki PTT şubelerinden online sistem üzerinden mükellef sicil numarası ve TC kimlik numarası eklenerek ödeme yapabileceği gibi, e-belediyecilik uygulaması kapsamında internet üzerinden www.trabzonortahisar.bel.tr web adresinden de kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebilecekleri hatırlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler