Ortahisar Belediyesi'nde 1 Milyar 615 milyonluk bütçe onaylandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları sürüyor.

Ortahisar Belediyesi'nde 1 Milyar 615 milyonluk bütçe onaylandı!

Ortahisar Belediyesi ekim ayı meclis toplantısının bugünkü oturumunda, 2024-2026 Mali Yılları Tahminini gelir ve gider bütçesi gündeme getirildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yönetiminde düzenlenen meclis toplantısında yapılan müzakere ile, 1 Milyar 615 milyonluk bütçe oylanarak kabul edildi.

Meclis görüşmelerinde konuşan CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin, "burada bana akıl verecek olanlar fikirlerini benim için harcamasınlar, akıllarını riske atmasınlar" ifadelerini kullandı.

Şahin," Şimdiye kadar hiç bir performans programına "Hayır" oyu vermedim. Sadece borçlanmalara "hayır" oyu verdim. Bu yıl bütçe 2 katına çıktı. Yatırımlarda azalma oldu. Bunun nedeninin enflasyonun bu işe yansımasıdır. şeklinde konuştu.

Dün gerçekleşen konuşmayı hatırlatan Turgay Şahin, AK Parti Grup başkan vekili Mustafa Yaylalının kendisine cevap vermesini ise "amacım burada konuşulan ödeneklerin, rakamın yüksek olması. Yatırımı teşvik edecek anlamda olmayışıdır." ifadeleri ile karşılık verdi.

Bana karşılık verecek olan kişi Meclis Başkanı ya da komisyondur. Burada bana akıl verecek olanlar fikirlerini benim için harcamasınlar akıllarını riske atmasınlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber