Ortahisar Belediyesi Meclisinde veda toplantısı

Ortahisar Belediye Meclisinde son meclis toplantısı yapıldı.

Ortahisar Belediyesi Meclisinde veda toplantısı

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ortahisar Belediye Meclisinde son meclis toplantısı oturumları başladı.

Meclis toplantısına Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç Başkanlık etti.

Başkan Genç şubat ayında yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.

İlgili birimlerimize talimatları verip cevaplarını göndereceğiz.

Başkan Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada "Bugün büyük ihtimal beraber son toplantımız olacak. Meclis toplantıları devam edecek ama ben katılamayacağım. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Açık, şeffaf bir şekilde yönetme gayretinde oldum. Milletimizin iradesine saygının gereği olarak katılımcı bir şekilde yönetmeye çalıştım. Artılarımız, eksilerimiz oldu. Netice itibari ile 10 yıllık bir mesaimiz oldu. Geriye baktığımızda kurumsallaşmasını tamamlamış halkımıza hizmet eden bir belediye bırakacağız. Emek veren, irade ortaya koyan meclis yelerimize başkan yardımcılarımız ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

ortahisar-belediye-meclisi.webp

Cüneyt Zorlu mecliste yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

"Beş yıldır yaptığımız görevimizi tamamlıyoruz. Özveriyle çalıştık. Eksikleri ortaya koymaya, çalışanların daha iyi şartlarda çalışması için çalıştık. Bazı alanlarda karşı karşıya geldik. Kusurumuz olmuş olabilir. Helallik diliyorum. Bütün personele teşekkür ediyorum.

Seçim bir iddia işidir. Bizde iddialı bir şekilde sahadayız. Bu nedenle belediyenin durumunu öğrenmek için önerge sundum. Halkımızı doğru bilgil edinmesi ve ilerde bir ihtilaf olmaması adına sorularımıza kısa zamanda cevap almak istiyoruz.

Sosyal denge tazminatı imzalamadığınız için arkadaşlar alamadıklarını söylediler. Ramazan ayında ve Kurbanda büyükşehir çalışanları belli ücretler alıyor. Ortahisar Belediyesi çalışanları bunlardan yararlanamıyor. Bunlarla ilgili bu son günlerde bir müjde verecek misiniz?

Bir seçimin arifesindeyiz. Trabzon'umuzda faaliyet gösteren partilerimiz halkımızın iradesine teslim olmuşuz. Ben uzun bir dönemdir çeşitli konumlarda görev aldım. Trabzon'da nezaketi ve hoşgörüyü elden bırakmadık. Bu seçiminde aynı ölçü içinde geçeceğine, huzur ve sukünet içinde geçeceğine inanıyorum. Bu hukuku Trabzon'umuzda koruyoruz. "

İLK KEZ BU KADAR HEYECANLIYIM

İyi Partili Meclis üyesi Derviş Köz yaptığı konuşmada "2014 yılında özel idarenin bir odasında başlayan Ortahisar Belediyesi'nin hikayesi ve şimdi gelinen durum. 350 - 400 oturuma katılmışımdır.Bir çoğunda konuşma yapmışımdır. Ama ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum. Bir hizmet yaptık, şehrimize bir katkı sunmaya çalıştık. 350-400 oturumda nahoş bir durum hiç olmadı" dedi.

HER VEDA SOĞUKTUR

Bağımsız meclis üyesi Davut Çakıroğlu konuşmasında "Bugün 10. yılın dolduğu gün. 1o yılda kişisel anlayışım, kişilikli siyaset oldu. Bu yönde avranmaya gayret gösterdim. Bu görevleri devam ettirecek arkadaşlar için destek vereceğiz. Burada hizmet etmiş olmak, vatadaşlarımızın sesi olmak, sorumlulukları yerine getirmek için gayret içinde olmak önemli. Her veda soğuktur. Bizden buraya kadar. Benim ömrümün yarısı siyasetin içinde olu. Partimize baba ocağı diyorduk. MHP'ye vefasızlık etmedim, etmeyi de düşünmüyorum. Üzerine koyarak devam etmesini diliyorum.

İYİ Parti'ye de teşekkür ediyorum. Bu teşekkürü hakedenlere ediyorum. Kişisel menfaatleri için yola çıkanlara Rabbim izin vermesin. Sizin demokratik yönetiminizden size, başkan yardımcılarına, amirlere ve çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber