Ortahisar Belediyesi ile TEV arasında protokol

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi ile Türk Eğitim Vakfı (TEV) arasında protokol imzalandı.

Ortahisar Belediyesi ile TEV arasında protokol

Ortahisar Belediyesi ile Türk Eğitim Vakfı (TEV) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Ortahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, gerçekleştirilen protokolle belediye tarafından cenaze ve kutlama programlarına gönderilecek çelenk ve çiçek hizmetlerinin vakıf tarafından karşılanacağı bildirildi.

Yapılacak her gönderim için Ortahisar Belediyesi tarafından TEV bünyesindeki öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere bağışta bulunulacağı vurgulanan açıklamada, konuyla ilgili protokolün, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile TEV Trabzon Şube Başkanı Emrah Nebioğlu arasında imzalandığı kaydedildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya da çok anlamlı bir protokole imza attıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bugün çok hayırlı ve anlamlı bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim alanındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Türk Eğitim Vakfı aracılığıyla öğrencilerimizin eğitimlerine destek olacak bir konuda protokol yapıyoruz. Bu işbirliğinin gençlerimizin geleceğine, ülkemizin yarınlarına bir yatırım olduğuna inanıyorum. Hayırlı olsun."

TEV Trabzon Şube Başkanı Emrah Nebioğlu'nun da protokol için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'ya teşekkür ettiği aktarılan açıklamada, Nebioğlu'nun işbirliğinin diğer kurumlara da örnek olması temennisinde bulunduğu vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler