Ortahisar Belediye Meclisinde yeni isim! Oktay Söğüt'ün yerine geldi

CHP İl Başkanlığı adaylığı için Ortahisar Belediye Meclisi üyeliğinden istifa eden Oktay Söğüt’ün yerine meclise dâhil olan isim belli oldu. Boşalan koltuğa Kahraman Altuntaş getirildi.
Ortahisar Belediye Meclisinde yeni isim! Oktay Söğüt'ün yerine geldi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi olan Oktay Söğüt, İl Başkanlığı adaylığı süreci kapsamında Ortahisar Belediyesi Meclisi’ndeki görevinden istifa etmişti.

Yerine Altuntaş geldi

Söğüt’ün meclis üyeliğinden ayrılmasının ardından boşalan koltuğa, İYİ Parti’den Kahraman Altuntaş Ortahisar Belediye Meclisi’ne dâhil oldu.

Ortahisar Meclisi’nde yeni üyenin katılımıyla birlikte görev dağılımı güncellendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.