Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması "Kapkara bir sabaha uyandık"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet kaya'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması geldi.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması "Kapkara bir sabaha uyandık"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında, "suç örgütü, irtikap, rüşvet, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma" gibi suçlardan gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve basın danışmanı Murat Ongun'un da bulunduğu 100 kişi hakkında gözaltı kararı alındığını açıkladı.

Kaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ülkemiz ve demokrasimiz adına kapkara bir sabaha uyandık! Ne yaparsanız yapın, ülkemizin güzel yarınları için yürüdüğümüz aydınlık yoldan bir milim geri durmayacağız. Kurtuluş yok tek başına..." şeklinde ifadelerde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir