Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan 1 Mayıs mesajı: "Emekçilerimizin bayramını kutluyorum"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya 1 Mayıs dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan 1 Mayıs mesajı: "Emekçilerimizin bayramını kutluyorum"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaya, mesajında, 1 Mayıs'ın bütün dünyada, emekçilerin alın teri mücadelesinin simgeleşmiş tarihi olduğunu ifade etti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, işçi ve emekçiler tarafından dünya genelinde kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olduğunu belirten Kaya, Türkiye'de işçi haklarının istenilen seviyede olmadığı bir ortamda 1 Mayıs'ı kutladıklarını savundu.

Kaya, işçilerin çalışma standartlarındaki iyileştirmelerin, sosyal barışa hizmet edeceğini aktararak, şunları kaydetti:

"Ülkemizde sosyal devlet ilkesinin anayasal güvence altına alınmış olmasına rağmen, çok ağır koşullarda çalışan milyonlarca emekçinin açlık ve yoksulluk sınırının altında bir ücrete mahkum edilmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Emekçilerimizin büyümeden ve refahtan hak ettiği payı alması, verimliliğin artmasını ve toplumsal barışa katkı sağlarken ekonomik büyümenin sürdürülebilir olmasını da kolaylaştıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hayatı, dünyayı emekleriyle güzel ve anlamlı kılan emekçilerimizin bayramını kutluyorum. Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle emeğin, dayanışmanın, özgürlüğün, demokrasinin ve barışın bayrağını hep birlikte dalgalandıracağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler