Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya: "Partili partisiz ayrımı gözetmeksizin hizmet edeceğiz"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya açıklamalarda bulundu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya: "Partili partisiz ayrımı gözetmeksizin hizmet edeceğiz"

Ortahisar Belediyesi'nde yeni dönemin ilk Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, yeni dönemim ilk toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Ahmet Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Yeni dönem, şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun"

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk toplantımızı yapıyoruz. Sizler gibi ben de onur ve gurur doluyum. Bu onuru bize yaşatan milletimize teşekkür ediyorum. Yeni dönem, şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun.

"Ortahisar'a güzel eserler bırakacağız"

2018'de bu şehir beni vekil seçti ve Ankara'ya gönderdi. Meclis'te bir Trabzon ve Trabzonsporlu olarak sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bütün hemşehrilerimin dertlerine derman olmaya çalıştım. Şimdi de bu şehrin güzel insanları bize Ortahisar Belediye Başkanı olmanın gururunu yaşattı. Partili partisiz ayrımı gözetmeksizin tüm hemşehrilerimize hizmet edip çok çalışacağız. Ortahisar'a güzel eserler bırakacağız. Yüce Allah kimseyi mahcup etmesin.

ortahisar-12-001.webp

"Ortahisar'da halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerine imza atacağız"

Ulaşımdan imara, altyapıya kadar çok fazla yatırıma ihtiyaç var. Kaybedecek zaman, boşa harcayacak kaynak yok. Artık hepimizin özlediği Ortahisar'ı el birliğiyle inşa etmek için el ele vereceğiz. Ortahisar'da halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerine imza atacağız.

"Bu dönem Trabzon'da, metro ve raylı sisteme ulaşılsın istiyoruz"

Meclis'teki büyün arkadaşlarımızın Ortahisar'a yapılacak güzel hizmetlere destek olacağını düşünüyorum. Ortahisar'ı hep birlikte daha ileri taşıyacağız. Bu dönem Trabzon'da, metro ve raylı sisteme ulaşılsın istiyoruz. Bunun için de uğraşacağız.

Kapısı ve gönlümüz açık şekilde milletimizin hayır duasını alacağız. Hiç kimseye ayrımcılık yapmayacağız. 87 mahalle eşit hizmet alacak. Adil ve şeffaf bir anlayışla çalışacağız. İsraf ve kibirden uzak duracağız, adalet ve liyakatle yöneteceğiz. Haktan ve hukuktan ayrılmayacağız.

"Ortahisar'ı ülkenin marka ilçelerinden biri yapmaya gayret edeceğiz"

Yeni istihdam alanları oluşturup, gençler ve emeklilerin yüzlerini de güldüreceğiz. Ortahisar'ı ortak akılla daha temiz ve yaşanabilir kent haline getireceğiz. Ortahisar'ı ülkenin marka ilçelerinden biri yapmaya gayret edeceğiz.

ortahisar-14.webp

"Şehrimiz hangi ligdedir?"

Trabzon, Trabzonspor gibi bir marka yaratmıştır. Buna karşın şehrimiz hangi ligdedir? Üzülerek söylüyorum ki, son yıllarda çok kan kaybettik ve sürekli geri gittik. Hep birlikte Trabzon'u o eski günlere döndürmek zorundayız.

Trabzon'da yaşayan Trabzonlular ile de irtibat halinde olacağız. Gençlerimiz geleceğini dışarda aramayacak, yaşamaktan keyif alacakları bir şehri inşa edeceğiz.

"Halkın güvenine layık olmaya çalışacağız"

Bu seçimi kazanacağımıza inanarak yola çıktık. Biz de bu halkın güvenine layık olmaya çalışacağız. Yapamayacağımız hiçbir iş için söz vermedik. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Büyük Atatürk'ün, "Millete efendilik yoktur, hizmet etmek vardır" anlayışı ile çalışacağız. Seçimde vatandaşların yüzünü nasıl güldürdüysek, hizmetlerimizle de güldüreceğiz.

Bu zamana kadar Ortahisar'a hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve meclis üyelerine de teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber