Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın: "Hasta konuk evini biz yapacağız"

Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, Trabzon’da kurulan Hemşeri Dernekleri Platformunu ziyaret etti.

Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın: "Hasta konuk evini biz yapacağız"

Trabzon’da kurulan Hemşeri Dernekleri Platformunu ziyaret eden AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın ”Hemşeri dernekleri bizim için çok değerlidir ve kıymetlidir” dedi.

Trabzon Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneğini ziyaret eden AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın Trabzon Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sadettin Okay, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Mürteza Eroğlu, Trabzon Giresunlular Derneği Başkanı Cemil Alpaslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’nin bir araya gelerek oluşturdukları Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hasta-konuk-evini-biz-yapacagiz.webp

Hemşeri Derneklerinin Trabzon’da örnek bir dayanışma sergilediğini belirten Aydın, Bayburt-Gümüşhane-Giresun ve Artvin dernek başkanlarımızı kutluyorum. Trabzon’da hemşeri derneklerimizim öneminin ve değerinin farkındayız. Her konuda onların yanında olacağız. Hemşeri Derneklerinin Trabzon’da ısrarla ve çok haklı bir şekilde gündeme taşıdıkları Hasta yakınları Refakatçi Evi Projesini de yapmak inşallah bize nasip olacak. Bu konuda söz verdik ve en kısa zamanda bu projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

ergin-aydin-aydin-aydin.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber