Ortahisar belediye başkan Adayı Ahmet Kaya "Biz kazanacağız Ortahisar kazanacak"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya "Ortak akılla yönetim" söyleminin altını çizdi.

Ortahisar belediye başkan Adayı Ahmet Kaya "Biz kazanacağız Ortahisar kazanacak"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, “Ortak akılla yöneteceğimiz Ortahisar’ı tüm Türkiye’nin parmakla gösterdiği bir marka kent haline getireceğiz. Biz kazanacağız, Ortahisar kazanacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ile birlikte İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası’nı ziyaret etti.

chp1.jpeg

‘BEN BİLİRİM’ ANLAYIŞI ZARAR VERDİ

Trabzon’un ulaşım, şehircilik ve altyapı anlamında büyük sorunları olduğunu belirten Kaya, “Yıllardır Trabzon’u yönetenler, ‘ben bilirim’ anlayışıyla bu kadim şehre büyük zararlar verdiler. Bir mahalleyi ilgilendiren proje hakkında orada yaşayan insanların fikrini almadılar; bir yol projesi, bir yatırım projesi gündeme geldiğinde meslek odalarına danışmadılar. Gelinen noktada, milyarlarca lira harcanan projelere rağmen birçok sorunu çözülemediği gibi, tarihi dokusu bozulmuş, doğası tahrip edilmiş, denizinden koparılmış bir kent ile karşı karşıya kaldık” diye konuştu.

chp2.jpeg​​​​​​​

ORTAHİSAR MARKA KENT OLACAK

“Ben başkan seçildim, ben ne dersem o olacak” şeklindeki bir anlayışı reddettiklerini, göreve geldiklerinde Ortahisar’ı ortak akılla yöneteceklerini dile getiren Kaya, “Bu şehirde yaşayan çok değerli mühendislerimiz, mimarlarımız var; her zaman görüşlerinden istifade edeceğiz. Belediyemizin tek kuruşunu dahi israf etmeden, akılcı, gerçekçi ve somut projelerle Ortahisar’ı tüm Türkiye’nin parmakla göstereceği bir marka kent haline getireceğiz. Biz kazanacağız, Ortahisar kazanacak” ifadelerini kullandı.

chp3.jpeg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler