Ömer Hacısalihoğlu'ndan Sümela Manastırı üzerinden gönderme! "Umarım tweet atmaktan daha başarılıdır"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Sümela üzerinden yeni Kültür ve Turizm Müdürü'ne gönderme!

Ömer Hacısalihoğlu'ndan Sümela Manastırı üzerinden gönderme! "Umarım tweet atmaktan daha başarılıdır"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Sümela Manastırı’nda meydana gelen kaya düşmesi olayı üzerinden yeni Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Tamer Erdoğan’a yüklendi. 

Sümela Manastırı yolunda yaşanan ve 2 kişinin yaralandığı kaya düşmesi olayının bir benzerinin geçtiğimiz hafta Düzköy ilçesindeki Çal Mağarası’nda meydana geldiğini belirten Hacısalihoğlu, “Anlaşılan o ki 2 yıl sahipsiz kalan turizm kenti henüz turizm sezonuna hazır değil. Yeni müdür umarım ki “muhalefet partisi genel başkanına tweet atmaktan” daha başarılıdır ve turizmin sorunlarını çözebilir” dedi.

Hacısalihoğlu Şunları söyledi;

“Sümela manastırında patika yol üzerinde kaya düşmesi sonucu iki kişi yaralanmış.

Benzer bir olayda geçen hafta Düzköy Çal mağarasında yaşanmıştı. Yamaçtan düşen kaya parçası bir aracı hurdaya çevirmiş olayda yaralanan olmaması ise sevindirmişti.

Anlaşılan o ki 2 yıl sahipsiz kalan turizm kenti henüz turizm sezonuna hazır değil.

Yeni müdür umarım ki “muhalefet partisi genel başkanına tweet atmaktan” daha başarılıdır ve turizmin sorunlarını çözebilir”

Öte yandan Trabzon'a Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atanan Tamer Erdoğan'ın, AK Parti Milletvekili aday adaylığı döneminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili attığı tweetler, Trabzon CHP teşkilatı tarafından tepki çekmişti. 

Ömer Hacısalihoğlu'ndan Sümela Manastırı üzerinden gönderme!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber