Öğrencilerden kan bağışına destek

Trabzon Üniversitesi iletişim Kulübü'nden "Kurtarmak kanımızda var" etkinliğine destek.

Öğrencilerden kan bağışına destek

Kızılay , Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor tarafından ortaklaşa düzenlenen “Kurtarmak Kanımızda Var” adlı etkinlik için bir destek de Trabzon Üniversitesi İletişim Kulübü'nden 

1967 adet kan bağışı hedeflenen proje için Kızılay 15 Temmuz Hürriyet ve Şehirler Parkı'nda gönüllü kan bağışçılarını bekliyor. Proje Trabzonspor'un değerli kalecisi Uğurcan Çakır’ın yaptığı hayati kurtarışlardan esinlenilerek herkesin hayati kurtarışlar yapabileceğini vurgulamakta. Bu değerli projeye bir destekte Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Kulübü Öğrencilerinden geldi . Türkiye Öğrenci Meclisi Divan Başkanı Görkem Ulusoy’un da desteği ile birlikte okuldan gönüllü gelen bir çok genç projeye destek için kan verdi . İletişim Kulübü Başkanı  Nurullah Orhan Cabri “ Sosyal sorumluluk gerektiren her alanda, her projede Okulumuzu ve Kulübümüzü gururla temsil edip katılım sağlayacağız” dedi . 

Proje 13 Ekim 2019 tarihine kadar devam ederek gönüllü kan bağışında bulunacak vatandaşlarını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber