Of’ta Eve Kumar Baskını: Dört Kişi Suçüstü Yakalandı

Trabzon’un Of ilçesinde kumar oynatıldığı belirlenen bir eve jandarma tarafından operasyon düzenlendi. Baskında dört kişi yakalanırken ev sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.
Of’ta Eve Kumar Baskını: Dört Kişi Suçüstü Yakalandı

Trabzon’da kumar oynatıldığı tespit edilken bir eve Jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı.

Edinilen bilgiye görev Of ilçesinde M.A.’ya ait bir evde kumar oynatıldığı tespit edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler eve baskın yaptı.

Yapılan aramalarda Kumar oynadığı tespit edilken 4 kişi yakalandı. 4 Kişiye sosyal mesafe kuralına uymamaktan 12 Bin 600 TL para cezası kesildi. 

Ev sahibi M.A. hakkında ise “Kumar Oynamak için Yer ve İmkân Sağlamak” suçundan adli işlem başlatılırken kumar oynamakta kullanılan malzemelere el konuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir