Trabzon’un Of ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Pınaraltı İlk ve Ortaokulunda kutlama programı gerçekleştirildi. Okulun konferans salonundaki etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

ÖĞRENCİLERDEN CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL GÖSTERİLER
Okul Müdürü Cemal Kızıltay’ın selamlama konuşmasının ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet Aydın, Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.
Cumhuriyet’in kazanımlarının anlatıldığı programda öğrenciler, hazırladıkları müzikli gösterileri sahneledi. Etkinlik kapsamında sunulan mehter gösterisi ve tiyatro oyunu da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR
Programın sonunda Of İlçe Millî Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Kabahasanoğlu, programa katılan velilere de teşekkürlerini iletti.
