Nuri Okutan: "Tehdit edildim"

Nuri Okutan'dan Hrant Dink cinayeti ile ilgili önemli açıklamalar...

Nuri Okutan: "Tehdit edildim"
Trabzon eski Valisi MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak tehdit edildiğini açıkladı. 

Okutan, yaptığı açıklamada, “Olaydan sonra Emniyet ayağının eksik olduğunu gördüm. Resmi yazılarım var Bakanlık’ta. Şimdi tutuklanan eski Bursa Valisi, eski müsteşarımızdı (Şehabettin Harput). O zaman resmen beni tehdit etti. ‘Biz böyle istiyoruz. Jandarma, askeri cenahla ilgili bütün tarafa soruşturma izni vereceksin’ diye. Ben, ‘soruşturma iki taraflı yürümeli’ dedim. Onunla ilgili yazı yazdığımda, ‘Sen o işe niye giriyorsun. Girme, o bizim işimiz. Sen kendi yapacağını yap’ türü konuşmalar geçti aramızda. Ondan sonra ben derin devletin adamı oldum. 28 Şubat sürecinde görev aldığım felan filan ile beni kötülemeye başladılar.”

Daha sonra FETÖ’nün kendisini hedef aldığını dile getiren Okutan, “Hükümet nezdinde ve kamuoyunda itibarsızlaştırmaya gittiler. Usulsüzlük, yanlış varmış gibi hakkımda 11 soruşturma açtırdılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber