Nakavtla gelen zafer! Trabzonlu Berranur Terzi Türkiye Şampiyonu

Beşirli İMKB 7. sınıf öğrencisi Berranur Terzi, katıldığı ilk Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.
Nakavtla gelen zafer! Trabzonlu Berranur Terzi Türkiye Şampiyonu

Alt minikler kategorisinde ilk kez ringe çıkan milli sporcu ve boks antrenörü Berranur Terzi, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda tüm rakiplerini nakavt ederek şampiyon oldu.

Beşirli İMKB Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi olan Berranur, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada büyük hedefini dile getirdi:

“Gelecekte olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum. Antrenörüm Cengiz Örseloğlu nezaretinde çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Üç abim de defalarca Türkiye şampiyonu olup ülkemizi Avrupa ve dünyada temsil ettiler. Ben de onların önüne geçerek çıtayı olimpiyatlara çıkarmak istiyorum. Bunu başaracak azme ve yeteneğe sahibim.”

boks

Genç sporcu, şampiyonluk sonrası da çalışmalarına ara vermeden devam ederek yeni başarılar için hazırlanıyor.

boks2

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir