Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 21 Eylül 2026 14:40

MÜSİAD EXPO Trabzon iş dünyasını yeni pazarlara taşıyacak

MÜSİAD Trabzon Şubesi, yeni pazarlara açılmak ve uluslararası iş bağlantıları kurmak isteyen Trabzonlu firmaları MÜSİAD EXPO’ya katılmaya davet etti.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, MÜSİAD EXPO’nun iş dünyası açısından sunduğu fırsatlara dikkat çekerek Trabzon’daki firmalara fuara katılım çağrısında bulundu.

MÜSİAD’ın Türkiye’den dünyaya uzanan teşkilat yapısıyla iş dünyasında önemli bir konuma sahip olduğunu belirten İskenderoğlu, kuruluşun dünyanın farklı ülkelerinde 100’e yakın şube ve temsilcilikle uluslararası bir ticaret ağı oluşturduğunu ifade etti.

TRABZON’UN TİCARİ POTANSİYELİ DÜNYAYA TAŞINACAK

İskenderoğlu, MÜSİAD’ın uluslararası ticaret ağının önemli buluşma noktalarından birinin MÜSİAD EXPO olduğunu belirterek, organizasyonun farklı ülkelerden iş insanlarını bir araya getiren önemli bir ticaret platformuna dönüştüğünü söyledi.

Trabzon’un tarih boyunca önemli bir ticaret merkezi olduğunu ifade eden İskenderoğlu, MÜSİAD EXPO’nun kentte faaliyet gösteren firmalar için yeni pazarlara ulaşma noktasında fırsat sunduğunu belirtti.

İskenderoğlu, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Trabzon olarak beklentimiz, iş insanlarımızın üretim, pazarlama ve ihracat potansiyelinin daha geniş pazarlara taşınması ve firmalarımızın yeni iş bağlantıları kurmasıdır. Özellikle sanayi, gıda, tarım, yapı, makine, lojistik, turizm ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarımızın EXPO’daki ulusal ve uluslararası bağlantılardan faydalanmasını önemsiyoruz.”

TÜM İŞ DÜNYASINA KATILIM ÇAĞRISI

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, MÜSİAD EXPO’nun yalnızca ürünlerin sergilendiği bir organizasyon olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, fuarın yeni müşteri, pazar ve iş ortaklıkları açısından fırsatlar sunduğunu ifade etti.

İskenderoğlu, MÜSİAD üyesi olmayan firmaların da organizasyona katılımını önemsediklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

“İş dünyamızın EXPO’yu sadece ürünlerin sergilendiği bir fuar olarak değil; yeni müşterilere ulaşabilecekleri, yeni pazarlara açılabilecekleri ve uluslararası ortaklıklar geliştirebilecekleri güçlü bir iş platformu olarak görmesini istiyoruz”

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!