Murat Zorluoğlu’ndan samimi sözler: Hakiketen zor şehirmiş!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açıklamalarda bulundu

Murat Zorluoğlu’ndan samimi sözler: Hakiketen zor şehirmiş!

Haber61 Haber Servisi

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle EYOF Parkı’nda basın mensupları ile bir araya gelen ve basın bayramını kutlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, samimi söylemlerde bulundu.

Sohbet sırasında,” Trabzon’a geldiğimde bana “ Trabzon zor şehir” dediklerinde “Bence her şehrin kendine göre özellikleri, zorlukları vardır” demiştim.  3.5 ay görev yaptım. Şimdi diyorumki; hakketten zor şehirmiş.” diyen Zorluoğlu, şunları söyledi;

“İnsanı zor ama aynı zamanda kolay. Değişik bir yapısı var Trabzonlu’nun... Bizde bunun parçasıyız. Yavaş yavaş bizde alışıyoruz. Şehir de bize alışıyor. Yeni bir dönem başladı bizimle beraber.”

Zorluoğlu,”Öz gelirlerimizi artırmalıyız Ankara’ya bağlı olmamalıyız. Alacak takip sistemimizi oluşturduk. 
Para olmadan vatandaşımızın istediği önemli hizmetleri gerçekleştirme olanağımız yok. Bizden önceki projeleri tamamlamak arzumuz.” dedi.

“Otobüslerle alakalı vatandaşımız şikayet ediyor. Haksız değiller. Kısa zamanda 20 otobüs şehrimize kazandıracağız.”

“Gülcemal Ganita ile birleştirilerek sosyal olarak kullanılsın. Muhteşem bir sahil olsun istiyorum. Bazı noktalarda iskeleler yapılacak. Denizle buluşma sağlanacak.  Beni heyecanlandıran bir projemdir. Gülcemal’e yine şehir karar verecek. Turizmine ve günlük yaşamına katkı olacak sağlayacaktır.” 

Sohbet devam ediyor.. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ndeki atamalarla alakalı ve geçen 3,5 ayda yaptıklarını anlatıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber