Murat Zorluoğlu Trabzon’daki o işletmeleri uyardı “Bu şekilde devam edemezler, ettirmeyiz”

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu, bazı işletmelerin uygulamalarına tepki gösterdi.

Murat Zorluoğlu Trabzon’daki o işletmeleri uyardı “Bu şekilde devam edemezler, ettirmeyiz”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantıları başladı.

Toplantının ilk gününde yaklaşan turizm sezonu dolayısıyla özellikle meydan Parkı çevresindeki işgaller ve lokanta önlerinde yapılan davetler gündeme geldi.

Bağımsız meclis üyesi davut Çakıroğlu “Meydan bölgesinde yer alan işletmenin önünde simsarlar var. Neredeyse kolumuzdan tutup içeri çekecekler bizi. Bunla mücadele için ilgili birimlerin özen göstermesi. İdarenin verdiği kararlara uyulması gerekir. Otorite devlettir. Bunu kimsenin bu şekilde yapmaya hakkı yok” dedi.

Konuya cevaben konuşan Trabzon Büyüjkşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu “Başkan Murat Zorluoğlu lokantaların yüksek sele müşteri çağırması ile ilgili olarak ise “yollar üzerindeki işgaller müsaade etmemeye çalıştığımız bir durum. Belediye binasından AK Parti il binasına giderken sol tarafta esnafların yüksek sesle çağırması doğru bulmuyorum. Bu şekilde devam edemezler, ettirmeyiz. Gerekli cezayı uygularız. Durmazlarsa en son uygulamayı da uygularız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler