Murat Zorluoğlu mazbatasını aldı

Trabzon'un yeni Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mazbatasını aldı

Murat Zorluoğlu mazbatasını aldı

Haber61 Haber Servisi

31 Mart yerel seçimleri geride kalırken, kazanan belediye başkan adayları mazbatalarını alıp görevlerine başladılar.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Murat Zorluoğlu mazbasını bugün saat 10.00'da il seçim kurulunda düzenlenen tören ile aldı

Zorluoğlu mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada " Güzel bir günde göreve başlıyoruz hem Cuma hemde avukatlar günü. Çok güzel bir kampanya dönemi geçirdik. Tüm partiler sevgi ve hoşgörü anlayışında bir seçim yaşadık. Rakibimiz olan adaylara teşekkür ediyorum. Seçim süreci çok güzel  yönetildi. Emeği geçen tüm görevlilere teşekkür ediyorum.Güvenlik açısından güzel bir seçim yaşadık. Sayın valimiz, emniyet müdürümüz  ve emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Murat Zorluoğlu Mazbatasını aldı

Mazbata töreninde konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise "Ortahisarımızın kurucu belediye başkanı olarak yeniden seçilmiş olmanın gururu ve 5 nisanda avukatlar gününde mazbata almaktan gurur duyuyorum. Seçimlerin şehrimizde demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlanması nedeniyle mutluluk duyuyorum. Yarışan adaylara ve siyasi partilere teşekkür ediyorum. Seçimi huzur içinde geçmesini sağlayan sayın valimiz, emniyet müdürümüz ve seçimin a işleyişi açısından da il seçim kurulu başkanımıza da teşekkür ediyorum. Seçim ve sandık kurullarında görev yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan törende Arsin'in yeni belediye başkanı Sait Gürsoy da mazbatasını alarak görevine başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler