Murat Zorluoğlu değişim sinyalini verdi: Büyükşehir’e ciddi bir ekip lazım!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Akçaabat’ta konuştu.

Murat Zorluoğlu değişim sinyalini verdi: Büyükşehir’e ciddi bir ekip lazım!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’ta düzenlenen AK Parti Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in proje tanıtım toplantısında konuştu.

Osman Nuri Ekim’in projelerinden övgü ile bahseden Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesinde en büyük projesinin yeni yönetim anlayışı olacağını yeniledi.

Zorluoğlu “Değerli kardeşim Osman Nuri Ekim’in proje toplantısında sizinle birlikte olduğum için mutlu olduğumu belirtmek isteri

Projeleri beğendim. Projelerde gençlere özel önem gösterilmiş. Kendisini tebrik ediyorum ve başarı diliyorum.

Önümüzde seçimlere az bir zaman kaldı. 9 gün sonra inşallah demokrasi bayramını yaşayacağız. Ben 3,5 aydır alandayım. Çok şükür alanda gördüğümüz teveccüh bizi mutlu ediyor. Hedefimiz 18 ilçeyi Cumhur İttifakı olarak kazanmak. Ben projelerimi daha önce kamuoyu ile paylaşmıştım. En büyük projem yeni yönetim anlayışımız olacak. Adalet ve hakkaniyeti öne çıkarıyorum. Diğeri güvenilir bir belediye başkanı olmayı hedefliyorum. İstişare ve ortak akla önem vereceğiz. Meseleleri çözerken o meselenin tarafları ile görüşüp ortak akılla çözüm arayacağız.

Trabzon’da herkesin fikrini alacağımız Trabzon için bir fikrim var projesi hayata geçirdik.

Eğer seçilirsem 1 Nisan’dan itibaren tüm Trabzon’daki hemşerilerimiz ve daha önemlisi dünyadaki tüm Trabzonluların belediye başkanı olmak istiyorum.”

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi2nde sağlam bir ekibe ihtiyaç olduğunu belirterek “Büyükşehir Belediyesi’nde sağlam bir ekibe ihtiyaç var. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bunun için en önem verdiğimiz ehliyet ve liyakat çok önemli olacak. Yükümüzü alacak ekip lazım. Beni sevmeyenlerle de yolumuzu ayırırız.” İfadelerini kullandı.

Zorluoğlu’nun konuşmasından diğer satırbaşları şu şekilde:

Benim önem verdiğim diğer şey de ilçelerle beraber çalışıp hizmet götüreceğiz. Akçaabat’a da çalışırken Osman Nuri Ekim benim en önemli mesai arkadaşım olacak.

18 ilçe için çok önemli projelerimiz var. Bunun başında ulaşım ve trafik geliyor. En çok aldığımız şikayet ulaşım ve trafik. Ulaşım ve trafik master planı eksikliği.

Büyükşehir belediyesi ulaşım dairesi Trabzon da yeterli olmuyor. Ulaşım A.Ş kurulacak. Çok katlı otoparklar kuracağız. Yeni terminali bu şehre kazandıracağız. Bu 2 yıl içerisinde olacak.

En kıymetlisi en sonra olacak. Akçaabat’tan Arsin’e hafif raylı sistem kurulacak. Bu biraz zaman alacak ama yapacağız.

Biz turizme bir bütün olarak bakıyoruz. Trabzon’da 365 gün turizm ve 4 mevsim Trabzon sloganı ile yola çıkıyoruz. Sadece Araplar değil dünyanın her yanından turistleri çekeceğiz. Bu projeleri zamanla hayata geçireceğiz.

Akçaabat’ta kültür sanat şehri. Akçaabat’a çok önemli bir dokunuşlarımız olacak olacak. Daha fazla müzik, daha fazla şiir, daha fazla tiyatro duyacaksınız.

Molozdan Akçaabat’a kadar sahil düzenlemesi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler