Muhasebeci ve mali Müşavirlerde TTSO'ya ziyaret

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’ndan TTSO’ya ziyaret.

Muhasebeci ve mali Müşavirlerde TTSO'ya ziyaret

Trabzon Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.
 

Muhasebeciler Haftası etkinlikleri çerçevesinde çeşitli ziyaretler yaptıklarını belirten Demir, bu kapsamda TTSO’yu da ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, özellikle istihdam seferberliği kapsamında muhasebeci ve mali müşavirlere önemli görevler düştüğünü belirterek, “Geçtiğimiz günlerde TTSO’da üyelerinize yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledik. Özellikle sizinle çalışan işadamlarına istihdam seferberliği kapsamında sağlanan teşvik ve avantajların anlatılması noktasında üyelerinize büyük görev düşüyor. İstihdam Seferberliği’nde el birliğiyle çalışmalıyız” dedi.

Başkan Demir de, oda olarak bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emanullah Tüfekçioğlu’nun da yer aldığı ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber