Muhammet Balta: Artık Türk Futbolu kapalı kapılar ardında bir şeyler yapılamayacağını gösterdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Muhammet Balta: Artık Türk Futbolu kapalı kapılar ardında bir şeyler yapılamayacağını gösterdi

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Günleri Ankara'da tam gaz devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ankara Trabzon Günlerinde Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Balta’nın açıklamaları şu şekilde;

TARAFTAR DA ŞAMPİYON OLDU

Trabzon şehri ve insanı hep ilkleri başarmıştır. Trabzon denince akla 1453 İstanbul’un fetheden o büyük padişah Fatih Sultan Mehmet Han ve 1461 Trabzon’un fethi gelir. Karadeniz ve Trabzon insanının zor coğrafyada zor iklim şartlarında yaşaması coğrafyanın ve iklimin ona verdiği zor şartlarla ayakta durmayı öğrendi. İnatçılığıyla kararlılığıyla zorlukların hepsini aştı. Trabzonsporumuz Trabzon insanının karakter yapısını da temsil ediyor. Bu sene sadece Trabzonspor şampiyon olmadı, bu sene Trabzonspor taraftarı da şampiyon oldu. Bu şampiyonluk sadece Türkiye’de değil Türkiye sınırlarını aştı. Bu sene deplasman dahil tüm maçlara gitmeye çalıştım. Farklı takımı tutan insanlar bile Trabzonspor’un futbolunu ve taraftarını hep ayakta alkışladı. Farklı takımı tutan insanların ikinci takımı da Trabzonspor oldu. Sonuç olarak şampiyonluk ipini göğüsledik. Binlerce insanın olduğu yerde sevgi gösterisi yapılıyor ve bu kutlamalarda hiçbir adli vaka yok. Bu çok önemli. Trabzonspor taraftarlarının saygısı sevgisi ahlakı ve onurlu duruşu beni son derece duygulandırdı. Dünyada Trabzonspor’un sevinci takdir ediliyor ama başarılamıyor. Trabzonspor sadece şehrimizi temsil etmedi en iyi şekilde ülkemizi de temsil etti. Gelecek yıl çok daha büyük sorumluluklarımız var. Sporu düşmanlık olarak görmeden ancak karşımızdaki takımları rakip olarak görüp bu şekilde devam etmek lazım. Bazen duruşunuz ile beraber kaybettiğiniz zaman da güçlü oluyorsunuz. Bu sebeple başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nu, Abdullah Avcı’yı, yönetimi ve tüm futbolcuları kutluyorum.

ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI

Artık Türk futbolu kapalı kapılar ardında bir şey yapılamayacağını gösterdi. Bizi hiçbir kulüp başkanının yaptığı açıklamalar enterese etmiyor. Bizim Trabzonspor’umuzun ne yapması gerektiğine bakması lazım. Biz bu kulüp başkanlarının açıklamalarına laf yetiştireceğimize neler yapabiliriz onu konuşmamız lazım. Trabzonspor tek vücut olduğu zaman başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Eğer bu sene şampiyonlar ligine katılırsak eksik yerlere de takviye yaparsak Trabzonspor ekonomik yönden de güçlenecek. Bu ağırlığımızı muhafaza etmeliyiz. Bizim kimseye laf yetiştirecek halimiz yok. Sporda en son sözü futbolcuların söylemesi lazım. Sahada da en son sözü bizim futbolcularımız söyledi. Centilmence sporun kardeşlik olduğunu tüm dünyaya gösterdiler.

“SİNSİ PLANLAR YAPANLAR…”

AK parti ve AK Partinin başındakiler kaosların yoğun olduğu bir dönemde iktidara geldi. Rahmetli Adnan Menderes de bir kaosun üzerine gelmişti. Recep Tayyip Erdoğan millet iradesini sandıkta tecelli ederek milletin iradesi ile beraber tek başına iktidar oldu. O günden itibaren sinsi planlar yaparak darbe ve tehditler ile bu iktidarı yok etmeye çalıştılar. 2008 yılında tek başına iktidara gelmiş olan partiye kapatma davası açıldı. Bunu Ak Parti mi istedi kim açtı bu davayı. Bu kaosu kim başlattı. Referandumdan sonra yaşananlar Ergenekon operasyonları MİT krizlerini AKP mi gündeme getirdi. 15 Temmuzda alçaklar bu ülkeye darbe girişiminde bulundu. Bunun arkasında kimler vardı. Bütün bunlara rağmen neyin kaosunu AKP çıkardı. AKP bu millet düşmanlarına karşı iradesini ortaya koyan bir lider ve partidir. Bu işi planlayanlar başkalarına laf yetiştirenler Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl kenara atarız diye planları var.

Şimdi seçim geliyor. Türkiye’nin her noktasında hizmetlerimiz var. Ankara’daki millet bahçesine binlerce ağaç dikildi. Türkiye’nin her noktasına gittiğiniz zaman ulaşımdan eğitimden sağlıktan her alanda hizmetlerimiz var. İktidara sahip olmak isteyen insanların partilerin terör örgütleri ile alakalı bir kelime duyabiliyor musunuz? Çünkü perde arkasında onlarla birlikteler. Ne olursa olsun biz bu iktidarı ele geçirelim diye onlarla ittifak halindeler.

Hemşerimiz İstanbul Belediye Başkanı geldi bu memlekette barış ve özgürlük istiyoruz dedi. Bu ülkede barış ve özgürlüğü kimin için istiyor kendisi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyor ve rahatlıkla siyaset yapıyor. Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlığı yaparken yurt dışına çıkış izni bile verilmemişti. Acaba bu ülkede teröristler için mi barış isteniyor. AKP’nin kaosla veya başka şeylerle beslenen bir parti değil. AKP millete saygı gösteren ve saygı duyan bir partidir. Sayın cumhurbaşkanımızın yaptığı hizmetler anlatmakla bitmez. Tabii ki eksiklerimiz vardır. Ama kırmızı çizgimizden hiçbir zaman taviz vermedik. Bu ülke dışarıdan talimatlarla yönetilen bir ülke değil. Kiralık beyinler yok. Sayın cumhurbaşkanımız ve Türkiye şuanda eskiden sadece uzaklarda bir ülkeydi. Şimdi küresel bir güç olmuş bir ülke. Son savaşlarda arabuluculuk yapan ülke ve lider kimdir tabii ki Recep Tayyip Erdoğan’dır. Liderimiz ve 85 milyon insanımız var.

“NATO’YA DAVUL ZURNA İLE GİRMEDİK”

Biz NATO’ya davullar zurnalarla girmedik bedeller ödeyerek girdik. Şu anda NATO’nun en güçlü ülkesi Türkiye’dir. Türkiye vazgeçilecek kenara atılacak bir ülke değil. Şehitlerimizin kanlarıyla yoğrula yoğrula NATO’ya girdik. Dünyanın her tarafında şehitlerimiz var. Türkiye sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiriyor. Elbette bu ülkenin kararlarına da birilerinin saygı göstermesi lazım.

Biz bir şeyleri kabul etmiyorsak bunun sebepleri var. Siz terör örgütlerine destek vereceksiniz, arkadan dolaşacaksınız, Türkiye düşmanlarıyla kol kola olacaksınız, bütçelerinizden para göndereceksiniz buna da Türkiye sessiz kalacak. O eski Türkiye yok artık. Biz hakkımız olmayan bir şeyi istemiyoruz. Hakkımızı da söke söke alırız. Şu anda vatanımız için canı pahasına askerlerimiz terör örgütlerinin inlerine girerek onları yok ediyor. Bizim evlatlarımızın yaptığı silahlar ile birlikte ordumuz ve askerimiz daha güçlü. Ulusal güvenliğimizi tehdit edenlere karşı hiçbir yerden izin almadan o mukavemeti gösterecek kudret ve kuvvet bizde oluştu. Allah’a şükürler olsun huzurlu bir ülkeyiz. Bunu kimsenin bozmaya gücü yetmez. Biz yapacağız diyoruz birileri yıkacağız diyor aradaki fark budur. Biz bu ülkeyi imar ettik etmeye de devam edeceğiz. Birileri de yapılanları yıkacağız diyor bunu takdir edecek olan milletimizdir. Milletimiz sandıkta ne takdir edecekse biz de ona saygı duyacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber