Minik cimnastikçilerden Trabzon'a gümüş madalya

Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Minikler Türkiye Şampiyonası 22-23 Eylül tarihlerinde Trabzon’da düzenlendi.

Minik cimnastikçilerden Trabzon'a gümüş madalya

22-23 Eylül 2023 tarihleri arasında Trabzon'un ev sahipliği yaptığı Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Minikler Türkiye Şampiyonasında yarışan Trabzon Cimnastik Eğitim S.K. Türkiye ikincisi oldu.

Açılış seremonisi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Av. Gencer Özdemir’in konuşmalarıyla yapıldı.

Minik Kadınlar Takımda Samsun Cimnastik SEM GSK 1. olarak altın madalya, Trabzon Cimnastik Eğitim GSK ikinci olarak gümüş madalya, İzmir Cimnastik SK üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Minik cimnastikçilerden Trabzon'a gümüş madalya Minik Erkekler Takımda Samsun Cimnastik SEM GSK 1. olarak altın madalya, İzmir Cimnastik SK 2. olarak gümüş madalya, Bolkar CSK 3. olarak bronz madalya kazandı.

Minik Kadınlar Bireyselde Samsun Cimnastik SEM GSK’dan Elvin Su Kuru 1. olarak altın madalya, Gülüm Yıldız Öz 2. olarak gümüş madalya ve Eda Aydın 3. olarak bronz madalya kazandı.

Minik Erkekler Bireyselde Samsun Cimnastik SEM GSK’dan Berke Gevze 1. olarak altın madalya, Muhammet Emin Candan 2. olarak gümüş madalya, Ahmet Eren Özgenç 3. olarak bronz madalya kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler