Milyonlarca kullanıcıya ÇEDAŞ’tan tesisat uyarısı

Yenileyin yoksa zarar edersiniz!

Milyonlarca kullanıcıya ÇEDAŞ’tan tesisat uyarısı
Haber61/Haber Servisi

ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü, ciddi bir uyarıda bulundu. Eskiyen tesisatlar nedeniyle abonelerin zarar edeceğini belirterek ‘Gelin yardımcı olalım. Yenileyin zarar etmeyin” dedi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Trabzon ili genelinde ve özellikle köylerde kullanımda olan binaların birçoğunun on yıllar önce yapıldığı ve buna paralel olarak iç tesisatlarının da günümüz şartlarında yetersiz kaldığı bilindiğinden; yetkili elektrikçiler aracılığı ile yeniden güç tespitlerinin yapılması, bu tespitlere ilave olarak İl Müdürlüğü veya İlçe Şefliklerine başvurarak iç tesisat projelerinin ve aboneliklerinin revize edilmesi gerekmektedir. İç tesisatta ekleme, değişiklik ve kapasite artışı yapıldığı halde Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğüne bilgi verilmeyen, güç artışına paralel olarak sözleşme revizesi yapılmayan, elektrik aboneliği kendi üzerine olmayan ve iç tesisatları günümüz şartlarına uygun olarak yenilenmeyen müşterilerimizin, elektrik tesisatlarından kaynaklı olası bir olumsuz durum yaşaması halinde; mağduriyetlerinin maddi olarak karşılanması mümkün olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber