MHP Trabzon'da iki belediye başkan adayı belli oldu! İşte Çarşıbaşı ve Şalpazarı adayları

MHP Trabzon'da iki ilçe belediye başkan adayı belli oldu.

MHP Trabzon'da iki belediye başkan adayı belli oldu! İşte Çarşıbaşı ve Şalpazarı adayları

MHP yerel seçimlerde 2. etap olarak adaylıkları kesinleşen 8 il, 40 büyükşehir ilçe, 7 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayı açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı, mevcut Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu oldu. Öte yandan Şalpazarı Adayı da, yine mevcut Belediye Başkanı Refik Kurukız oldu.

Refik Kurukız kimdir?

Refik Kurukız, 25 Şubat 1962'de Şalpazarı’nda dünyaya geldi. İlkokulu Kasımağzı’nda, ortaokulu Şalpazarı’nda, liseyi Beşikdüzü Ticaret Lisesi'nde okurken ikinci sınıfta ayrılmak zorunda kaldı.

Şalpazarı, Beşikdüzü, İstanbul ve Kocaeli'de uzun bir süre esnaflık yapan Refik Kurukız, halen 25 çalışanı olan Kurukız Ticaret Limited Şirketi'nin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır.

Çeşitli dernek ve sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi'nde ilçe yöneticiliği, ilçe başkanlığı, il delegeliği, genel merkez delegeliği, il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı yaptı.

Evli ve altı çocuk babası Refik Kurukız, 30 Mart 2014 pazar günü yapılan mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Şalpazarı Belediye Başkanı seçildi.

Refik Kurukız, Cumhur İttifakı kapsamında, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı oldu.

refik-kurukiz-kimdir.webp

Mümin Nuhoğlu kimdir?

28/08/1973 yılında Çarşıbaşı doğumlu olup, ilk-orta ve Liseyi Trabzon İli Çarşıbaşı İlçesinde okudu.

Daha sonra Almanya' da Airbus Uçak Fabrikasında yaklaşık 10 yıl çalıştıktan sonra Trabzon İli Çarşıbaşı İlçesinde Esnaflık yaptı.

Evli ve İki çocuk babası olup, yüksek derecede Almanca biliyor.

31 Mart 2019 mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Çarşıbaşı Belediye Başkanı seçildi. Halen görevine devam ediyor.

mumin-nuhoglu.webp

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler