MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş "Yalan siyaseti yapmayacağız"

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş, muhtarlarla sürekli iletişim halinde olacağını açıkladı.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş "Yalan siyaseti yapmayacağız"

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş, seçim çalışmalarına aralıksız ve tempolu bir şekilde devam ederken, yönetim anlayışına dair ipuçlarını da vermeye başladı.

Muhtarla sürekli istişare halinde olacağını belirten Keleş, yapılacak bütün iş ve hizmetlerin bir plan ve program dâhilinde yürütüleceğini açıkladı.

Başkan adayı Ahmet Keleş, AK Parti ve MHP İlçe başkanlarının yanı sıra Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Kavaklı Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Burada vatandaşlarla hitaben konuşma yapan Keleş, yatırım ve yönetim anlayışına yönelik açıklamalarda bulundu.

YALAN SİYASETİ YAPMIYORUZ, YAPMAYACAĞIZ

Başkan Adayı Ahmet Keleş, “Yollarla ilgili yapılamayan istinat duvarı ve sanat yapılarıyla ilgili eksikliklerin olduğu yönünde vatandaşlarımızın talebi var. Bunun yanında bazı toprak yolların betonlanması da yine bize iletilen konular arasında. Öncelikle şunu söyleyeyim. Göreve gelir gelmez, bütün bu eksiklikleri belli bir plan ve program dahilinde yapmak için gayret göstereceğiz. Yalan siyaseti yapmıyoruz, yapmayacağız. Yapılacak olan bütün yatırımların plan ve programı oluşturulacak, ardından bütçesi çıkarılacak. Ne zaman bu yatırım ya da hizmete başlanılacağı ilgili mahalle muhtarı ve halkıyla toplantı yapılarak paylaşılacak.” dedi.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş "Yalan siyaseti yapmayacağız"

HESAP VEREBİLİR ANLAYIŞTA OLACAĞIZ

Mahalle muhtarlarıyla sürekli istişare halinde olacağını da sözlerine ekleyen Keleş, “Her 3 ayda bir tüm muhtarlarla yatırım ve taleplerle ilgili toplantı yapılacak. Yılın son çeyreğinde yapacağımız toplantı ise yıl sonu değerlendirmesi şeklinde olacak. Neleri yaptık, neleri yapamadık? Yapamadıklarımızın sebep ve nedenleri masaya yatırılacak. Sonrasında ise halk toplantısı yapılarak yıl sonu itibariyle tüm vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılacak. Hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla huzurunuzda olacağız” diye konuştu.

Keleş’in sözleri büyük alkış toplarken, mahalle halkı da kendisine tam destek sözü verdi. Keleş’in yönetim anlayışına dair sözleri de ilçede büyük takdir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber