MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş sahada! Projelerini anlattı

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş sahada! Projelerini anlattı

Cumhur İttifakı'nın MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş, meclis üyeleri ile birlikte sahaya indi ve merkez mahallesinde çalmadık kapı bırakmadı.

Halkı kucaklayacağız

Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş, Çarşıbaşı halkını kucakladı. Merkez mahallesi esnafını gezen ve sorunlarını dinleyen Başkan adayı Keleş üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını söyledi. Yola güçlü bir aile olarak çıktıklarını ifade eden ve tüm kalplere dokunmayı hedeflediklerini belirten Keleş üç projesini anlattı. Keleş, "Gece gündüz sokak sokak gezip halkımızın taleplerini alacağız. Bu talepleri yerine getirme çabasında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş sahada! Projelerini anlattı

Sahili modernize edeceğiz

İlçenin sorunlarını yakından bildiğini belirten Başkan Keleş, "Doğalgaz, Millet Bahçesi ve Yavuz Grup Yolu'nun yayla bağlantısını bu süreçte bitireceğiz. Çarşıbaşı'nı yaşanabilir bir ilçe haline dönüştürmeye katkı vereceğiz ve gayreti içerisinde olacağız. Özellikle sahil bölgesini yaşam alanına çevireceğiz. Sahili modernize edip halkımızın hizmetine sunacağız. İskefiye deresinin büyük dere ve merkez mahalle tarafında kalan yol güzergahları boyunca kültür, sanat, spor ve sosyal alanlar için yeni yatırımlar yeni sahalar açma çabası içerisinde olacağız. İlçede basmadık yer, çalmadık kapı bırakmayacağız. Meclis üyesi aday arkadaşlarım bu yolda bize büyük bir güç veriyor. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımızın destekleriyle bu kutlu yürüyüşün sonunda belediye başkanlığı seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıkacağız.1 Nisan günü hizmet için kolları sıvayıp sokaklara düşeceğiz. Sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağız. Mümin Nuhoğlu'nun bayrağı bıraktığı yerden biz devralacağız. Kapımız herkese açık olacak ve hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Derdiyle dertleneceğiz, sevinciyle sevineceğiz" dedi.

Sorunları ortadan kaldıracağız

Çarşıbaşı insanından teveccüh gördüklerini belirten Cumhur İttifakı'nın adayı Ahmet Keleş hizmet zincirini güçlendireceklerini söyledi. Taleplerin farkında olduğunu, sorunları ortadan kaldıracak güçlerinin bulunduğunu belirten Ahmet Keleş, "İnsanlar bize güler yüzleri ile baktıklarını görüyoruz. Beklentilerine çare olacağımızı biliyorlar. Her yerde insanlar bizi sevgiyle kucaklıyor" diye konuştu. Keleş, yatırımların kaldığı yerden devam edeceğini, asfaltlama ve betonlama çalışmalarının aksamayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler