MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş "Kapımız her zaman açık olacak"

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş, Erenköy'de vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş "Kapımız her zaman açık olacak"

Çarşıbaşı Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, Erenköy’de vatandaşlarla buluşarak yönetim anlayışı ve yapmayı planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Keleş, makam odası kapısının her daim açık olacağını ve kapanmayacağını belirtirken, limanlarla ilgili akademisyenlerin de görüşünü alarak yeni projeler üreteceklerini söyledi.

Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Erenköy Mahallesine giderek vatandaşlarla sohbet etti. Keleş’i AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Burada yaptığı konuşmada yönetim anlayışıyla ilgili bilgiler veren Keleş, “Belediye vatandaşlarımıza aittir bizler bir yerde kiracı sayılırız. Çalışma hayatim boyunca toplantılar harici hiçbir zaman odamın kapısı kapalı olmamıştır. Belediye Başkanlığı surecimizde de kapımız her zaman açık olacak ve vatandaşımız kapıyı bile çalmadan içeri girebilecektir. Bizim kapımızdan içeri vatandaşımız hangi ruh haliyle girerse girsin, mutlu bir şekilde çıkabiliyorsa biz işimizi başarıyla yapıyoruz demektir. Yöneticilik hayatım boyunca bunu başardım, inşallah Belediye Başkanlığı sürecimizde de en büyük çabamız her vatandaşımızı mutlu edecek şekilde hizmet edebilmek olacaktır.” dedi.

DEVLET KURUMLARI ARASINDA KÜSLÜK OLMAZ

Belediye olarak devlet kurumlarıyla iyi diyaloglar kurmak gerektiğinin de altını çizen Keleş, “Sorunlarımızı tartışacağız, eleştireceğiz ve eleştirileceğiz. Bunlardan yana asla ve asla bir küsme durumu olmayacaktır. Eleştiriler bizi daha da çok çalışmaya hem teşvik edecek hem de hatalarımızı görmemizi sağlayacak. Devlette küsmek olmaz. Tek derdimiz tüm vatandaşlarımıza elimizden gelenin de fazlasını vererek hizmet etmek olmalı.” diye konuştu.

LİMANLARIMIZI YENİDEN ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

Çarşıbaşı’nın bir balıkçılık şehri olduğunun da altını çizen ve limanlarda yaşanan sorunları bildiğini belirten Keleş, “Limanlarımızla ilgili projelerimiz var. Teknelerimiz, maalesef limanlarımızın girişlerindeki kum birikmesi yüzünden ilçe dışındaki limanlara gitmek zorunda kalıyor. Teknelerimizin giriş çıkışlarını rahatlatmak adına liman girişlerinin temizlenmesi ve limanların yenilenip tekrardan eski günlerine, yani tekne dolu günlerine kavuşmasını sağlayacağız. Bu konuda uzman profesörlerimiz var. Onların bilgileri ışığında hazırlayacağımız projelerle şehrimizin en büyük değerlerinden biri olan balıkçılığı da daha üst seviyelere getireceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber