MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş: "İlçemizi projelerimizle kalkındıracağız"

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş: "İlçemizi projelerimizle kalkındıracağız"

Cumhur İttifakı MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Veliköy Mahallesinde büyük coşkuyla karşılanan Keleş, “Yol, su hizmetleri belediyenin amme hizmetidir. Biz ilçemizi projelerle kalkındıracağız.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle buluşmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, Veliköy Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak sohbet etti.

Keleş, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Her mahalle kendi ölçeğinde tüm hizmetleri alacaktır. Cumhur İttifakımızın gücüyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin desteğiyle yapamayacağımız hiçbir şey yok. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız seçilecek olan Ahmet Metin Genç başkanımızla birlikte projelerimizi hızlıca hayata geçirip ilçemizi kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız. Kırsaldaki mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Yol, su, elektrik, internet gibi ana konular var. Bunlarda yol asfaltlama, betonlama onarım gibi işlemler belediyenin amme hizmetidir. Su, elektrik ve internet gibi problemlerde ise belediyemiz öncü olacak bu problemlerin hızlıca ortadan kaldırılması sağlanacaktır.” dedi.

kelesten-aciklamalar-1.webp

"ŞEHİRDEKİ HER PROJE KIRSALI DAHA DA KALKINDIRACAK"

İlçe merkezinde gerçekleştirecek her projenin kırsala da yansıması olacağını belirten Keleş, “Mahallelerde yaşayan çoğu vatandaşımızın ilçe merkezinde de ya evi ya da iş yeri bulunmaktadır. İlçe merkezinde standartlarımızı yükselttiğimizde orada bulunan ev, iş yerlerinin de değerleri ve ekonomik getirileri artacak. Bu sayede şehirde yaptığımız projelerimizde kırsaldaki hemşerilerimizin de yasam standartlarını üst seviyeye çıkartacağız.” diye konuştu.

"SAHİL YOLU İLE İLGİLİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

Çarşıbaşı ilçe merkezinde sahil yoluyla ilgili sorunların olduğunu da kaydeden Keleş, “Maalesef ilçemizin giriş ve çıkışlarıyla ilgili sıkıntılar var. Bu sıkıntılar zaman kazalara da davetiye çıkarmaktadır. Bu sıkıntıların turizm açısından da olumsuzluk oluşturduğunu gözlemliyoruz. Turizmden bu nedenle istediğimiz seviyede faydalanamıyoruz. Dal-çık kavşak projesiyle bu problemlerimizi ortadan kaldırabiliriz. Eski yolu böylece şehir içi yolu olarak kullanabiliriz. Tel örgüleri de kaldırıp halkımızın Millet Bahçesine ulaşımını kolaylaştıracağız. Bu sayede hem Millet Bahçesinin kullanımını artıracağız hem de sahildeki işletmelerin ekonomik girdisini artıracağız.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber