Metin Alper'den 19 Mayıs mesajı

Trabzon Emniyet müdürü Metin Alper'den 19 Mayıs mesajı.

Metin Alper'den 19 Mayıs mesajı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Alper mesajında şu ifadelere yer verdi;

"19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın sevinci ve gururu içerisindeyiz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının İşgalci kuvvetlere karşı, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlattığı bu kutlu direniş ve var olma mücadelesi kısa zamanda tüm yurda yayılmış, sonunda dillere destan bir istiklal harbiyle zafere ulaşılarak Anadolu coğrafyasının, ilelebet Türk yurdu olacağı bir kez daha tüm dünyaya ilanen gösterilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ‘‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber