Meryem Sürmen AK kadınlar ile buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, Trabzon'un doğusunda AK kadınlar ile buluştu.

Meryem Sürmen AK kadınlar ile buluştu

Trabzon’un doğusunda AK Kadınlar ile buluşan Milletvekili adayı Meryem Sürmen, “Kıymetli hanımefendiler sorumluluğumuz çok. Cumhurbaşkanımıza en güçlü destek her daim Trabzon’dan gelmeye devam edecek. Dolayısıyla bizim üstümüze düşen sorumluluk iki kat artıyor. Evet yorulacağız, evlatlarımız için yorulacağız, küçük çocuklarımız için yorulacağız.” dedi.

Meryem Sürmen

TOGG YAPTIK BİZ TOGG

Gençlerin x, y, z kuşağı olarak sınıflandırılmasına karşı duran Sürmen, Selçuk Bayraktar’ı örnek gösterek, “TOGG yaptık biz TOGG. Bugün trabzonun sokaklarında bakan beyle birlikte gümbür gümbür dolanıyor. Kim yaptı bunu? Biz yaptık, kim yaptı bunu? Sizin yetiştirdiğiniz evlatlarınız yaptı. Kim yaptı İha yı sihayı? sürmeneli gururumuz Selçuk Bayraktar yaptı. Kim yaptı hürkuşu, kim yaptı bayraktarı, kim yaptı denizaltını? Sizlerin yetiştirdiği evlatlar yaptı ve bundan sonra da sizlerin yetiştirdiği o evlatlar Selçuk abilerinin yanında devam edecekler.
Hani bu gençler telefondan başka bir şey bilmezdi? Hani bu gençler savurgandı, hani bu gençler evden çıkmaz, misafire bile hoşgeldin demezdi. Öyle bir gençlik var ki bizde gümbür gümbür geliyor bu gençler.” ifadelerini kullandı.

Meryem Sürmen-1

“BOŞ DURMUYORUZ HANIMLAR, ÇALIŞIYORUZ”

Milletvekili Adayı Sürmen, “Yaklaşık 4 buçuk yıldır kadın kolları il başkanlığı görevinde bulunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. Yakanıza yapıştım, hanımlar aşure dağıtıyoruz, hanımlar evlere çat kapı ziyarete gidiyoruz, hanımlar depremzede kardeşlerimizin evlerine gidiyoruz, hanımlar evde iftar yapmayacağız vatandaşın evinde iftar yapacağız dedim, bir gün bile evde iftar yapmadık. Bazen diyorlar neredesiniz seçimden seçime geliyorsunuz. Kusura bakma biz oraya gelmiştik sen yoktun, biz zaten oradaydık diyebiliyorum. Biz gezmiyoruz biz çalışıyoruz. Kim için çalışıyoruz biz? Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz için çalışıyoruz. Dolayısıyla ben sizi size emanet ediyorum. Evi de, mahallemizi de size emanet ediyorum. Bu emanetleri en iyi şekilde 14 Mayıs günü sıkı bir şekilde takip edeceğinize inanıyorum. Herkesin düşüncesi, herkesin bir oyu bizim için çok kıymetli. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Haber: Okan Çıtlak

Meryem Sürmen-3Meryem Sürmen-5Meryem Sürmen-4

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler