Meral Akşener Trabzon’da: Havalimanında Horonlu Karşılama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bugün saat 11.00 sularında Trabzon’a geldi.
Meral Akşener Trabzon’da: Havalimanında Horonlu Karşılama

Trabzon Havalimanı’nda coşkuyla karşılanan Akşener’i, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, parti teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Kalabalık bir grup eşliğinde şehre giriş yapan İYİ Parti liderine ilgi büyüktü.

Horon Ekibi Sahne Aldı

Karşılama programı kapsamında havalimanına gelen horon ekibi, Akşener için özel bir gösteri sundu. Karadeniz’in yöresel oyunlarıyla renklenen karşılamada, Akşener’in partililerle selamlaşarak kendisi için hazırlanan programa katılmak üzere havalimanından ayrıldığı kaydedildi.

Ziyaret Durakları Belirleniyor

Akşener’in gün içerisindeki programında esnaf ziyaretleri ve teşkilat buluşmalarının yer alması bekleniyor. Şehirdeki temaslarını sürdüreceği bildirilen İYİ Parti Genel Başkanı'nın, vatandaşların taleplerini yerinde dinleyeceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum