Meral Akşener açıkladı: Trabzon'un en büyük problemi...

İYİ Parti lideri Meral Akşener Trabzon'a geldi ve Yomra Belediyesi'ni ziyaret etti

Meral Akşener açıkladı: Trabzon'un en büyük problemi...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’a geldi.

Yomra Belediyesi’ni ziyaret eden Akşener Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzon’a geldiği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Meral Akşener Karadeniz’i çok sevdiğini belirterek  “ Pandemiden dolayı buraya gelmekte geciktim. Giresun ve Ordu’ya gelebilmiştim. Bugün de hem düğün hem de ziyaret için Trabzon’a geldim. Çok mutluyum. Sizin aracılığınızla herkese saygılarımı sunuyorum.” dedi.

İNŞAAT YAPILIYOR AMA ÜRETİM YATIRIMI YOK

Trabzon’dan kendisine gelen raporlar hakkında da konuşan Akşener  “Sorunlar arasında en çok ekonomi problemi geliyor, işsizlik geliyor. Üniversite mezunlarının iş bulamaması çok büyük bir sorun. Trabzon’da inşaat yapılıyor ama üretime yönelik yatırım yapılmaması durumu var. Bu yönde raporlar geliyor. “ ifadelerini kullandı.

Meral Akşener açıkladı: Trabzon'un en büyük problemi...

Akşener daha sonra bir vatandaşın kendisine yönelttiği asgari ücretle ilgili soruya da yanıt vererek “Bu haftaki konuşmam asgari ücret üzerine olacak. Grup konuşmalarımda her hafta önemli bir konuyu gündeme getiriyorum. Önce tespit ediyoruz, sonra gündeme getiriyoruz ardından da çözüm önerimizi sunuyoruz. Asgari ücretin vergi dilimi dışında olması gerektiğini hep söylüyoruz. Daha fazla işverenin istihdam oluşturabilmesi için. Asgari ücret yeterli mi değil. Bununla ilgili çalışmamız var. Asgari ücret şu kadar olmalı diye bu hafta söyleyeceğim. Kadınlar için daha da zor bir durum var. Hem çalış hem çocuğunu büyüt. İlçelerde küçük yerlerde aileler yardımcı oluyor ama büyük yerlerde büyük bir sorun bu, bunu da arkadaşlarıma çalıştıracağım.” Şeklinde konuştu

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber