Mehmet Salih Akyüz: Yeni belediye binası Onkoloji Hastanesi olacak!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, Ortahisar Belediyesi'nin yeni binasını hastane olarak değerlendireceklerini söyledi. 

Mehmet Salih Akyüz: Yeni belediye binası Onkoloji Hastanesi olacak!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, Pazarkapı'da 49 milyon TL'ye mal olan Ortahisar Belediyesi hizmet binasını kullanmayacaklarını ve bu binayı Onkoloji Hastanesi yapacaklarını söyledi. 

Mevcut binanın yeterli olduğunu ifade eden Başkan Adayı Akyüz, " Teknolojiyi iyi kullanıldıkça mekanlar küçülüyor. Daha büyük mekanlara ihtiyaç yok. Mevcut hizmet binası yeterli. Biz o koltukları, kürsüleri ne yapacağız. Bizim önceliğimiz vatandaşımızın ihtiyaçlarıdır. Bu anlamda yeni yapılan belediye hizmet binasını hastane olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz" dedi. Trabzon'un acilen Onkoloji Hastanesi'ne ihtiyacı olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Akyüz,  "Onkoloji hastaları ile diğer hastaları ayırmış ve daha kaliteli hizmet vermiş oluruz. Acıbadem Hastanesi yönetim kurulu ile görüşeceğim ve Trabzon'a davet edeceğim. "İşte bina, hastaneyi buraya kurabilirsiniz" diyeceğim. Derman belediyeciliğinin gereğini yapacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber