Mehmet Salih Akyüz: Şehrin bütün dinamiklerinden faydalanacağız

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz seçim çalışmalarına devam ediyor.

Mehmet Salih Akyüz: Şehrin bütün dinamiklerinden faydalanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M.Salih Akyüz gece gündüz Trabzon için yolları arşınlıyor. Akyüz, sabah esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra gece ise mahallelerde halkla buluşup Trabzon’un geleceği için destek istiyor.  

Trabzon’da üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Konaklar Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Akyüz, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin  şehrimizle ilgili doktorolara, tezlere, makalelere konu olan  bilimsel araştımaları olduğunu altını çizerek, “Trabzon’un sorunlarına cevap ararken üniversitemizin değerli hocalarından yararlanılmalıdır. Şehri yönetenler bilim ve akıldan uzak, sorun çözen değil, sorun üreten projelerin peşinde koşuyor, üniversitenin görüşleri dikkate alınmıyor. Biz göreve gelirsek şehrin bütün dinamiklerinden faydalanacağız” dedi. 

TRABZON’U GÜZEL ANLATACAKLARI BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ
Trabzon’daki 50 binin üzerindeki üniversite öğrencisinin sıkıntılarına da dikkat çeken Akyüz, öğrenciyi, şehirle ve esnafla  buluşturacaklarını belirterek, “Trabzon’un reklamını en iyi yapacak olanlar bu şehirde okumaya gelen öğrencilerimizdir. Şehrimizi güzel anlatacakları bir kent haline getireceğiz” diye konuştu. 

Konaklar Mahallesi’nde vatandaşla ve esnafla kucaklaşan Başkan adayı Akyüz, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Konaklar Mahallesi sakinleri mahallede kaldırım olmamasından yakınırken, trafik sıkışıklığının çekilmez bir boyuta ulaştığını vurguladılar.  Otopark eksikliğinden dolayı yol kenarlarına park eden araçlardan şikayetçi olan mahalle sakinleri Başkan Adayı Akyüz’den otopark ve ışıklandırma talebinde bulundular. 

TRABZON’UN MAHALLELERİ KADERLERİNE TERK EDİLMİŞ
Her mahalleye sorunlarına göre proje üreteceklerini ifade eden Başkan Adayı Akyüz, “Trabzon’un mahalleleri kaderlerine terk edilmiş. Hemen her mahallemizde benzer ve hayati önem taşıyan sorunlar var. Bu sorunları yerinde tespit ediyoruz. Işıklandırması olmayan, otoparkı olmayan, kaldırımı olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber