Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden Çanakkale Şehitlerine

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden Çanakkale Zaferine özel video.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden Çanakkale Şehitlerine

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümü dolayısıyla bir video hazırladı.

Müdür Yardımcısı Murat Ali Şahin, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Erol Köseoğlu ve müzik öğretmeni Semanur Aliefendioğlu‘nun hazırladığı 6,5 dakikalık video büyük beğeni topladı.

150’ye yakın öğrencinin kendi çabalarıyla çekip gönderdiği videolar arasından uygun görülen eserlerle ortaya muhteşem bir mozaik çıkarıldı.

Bir öğrencinin yan flüt eşliğinde çaldığı, okul korosundan bir kısım öğrencinin seslendirdiği Çanakkale Türküsü ile başlayan videoda, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiiri okulun 5.sınıf öğrencileri tarafından coşkulu bir şekilde okunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler