Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar “Trabzon bizim için çok değerli”

Trabzon’a ziyarette bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar açıklamalarda bulundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar “Trabzon bizim için çok değerli”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhur başkanı Ersin Tatar, bir takım temaslarda bulunmak üzere Trabzon’a geldi.

Trabzon Valiliği’ne ziyarette bulunan Tatar burada yaptığı açıklamada “Trabzon bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Tatar'ın yaptığı açıklama şu şekilde;

Trabzon, Samsun’dan, Giresun’dan Kuzey Kıbrıs’a yerleşmiş çok insanımız var. Yarım asırdır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni dünyaya tanıtmak için muazzam bir çalışma içindeyiz. Gerçekten büyük gayretler veriyoruz. Ben de 3. senemi tamamladım. Çeşitli etkinliklerle Kıbrısımız her gün haberlerde yer almaktadır. Kıbrıs’ın geldiği aşamayı anlatabilmek için bu ziyaretler çok önemli. Trabzon bizler için çok önemli çok değerli. Çok başarılı bir takım Trabzonspor. Trabzonspor’a selam getirdim. Ben Beşiktaşlı olsam da. Başarılar diliyorum.

Kuzey Kıbrıs’a direkt seferler bizler için çok önemli. Senenin 6 ayında direkt seferlerimiz vardır. Trabzon ile aramızdaki bağları güçlendirmek bizim için değerli. Çok sayıda insanın aramızdaki kadim bağlar için emeği vardır. Hamsiler ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geliyor insanlar. Şenlikler düzenliyoruz. 2024 yılı hayırlara vesile olsun. Kıbrıs Türk halkında güzel yarından yaşatıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

whatsapp-image-2024-01-19-at-11-08-00.jpeg

whatsapp-image-2024-01-19-at-11-08-01.jpeg

whatsapp-image-2024-01-19-at-11-09-33-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-19-at-11-09-33.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler