"Kurtuluş etkinliklerinin zirvesi maraton"

40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nun ardından Zorluoğlu, Ustaoğlu ve Çintimar Haber61'e konuştu

40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nun ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Vali İsmail Ustaoğlu ve Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Vali Ustaoğlu koşulara çok iyi katılım olduğunu belirterek "Bu yıl 40.sını düzenlediğimiz maratona ev sahipliğini yaptık. Dünyanın farklı noktalarından sporcuları burada ağırladık. Büyükşehir belediyemize teşekkür ediyoruz. İlimiz adına çok önemli bir organizasyonu gerçekleştirdik. Efsane atletlerimiz buradalar. Herkese başarılar diliyorum. " ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu yaptığı değerlendirmede gelecek yıl için şimdiden müjde vererek "Kurtuluş programını bu yıl biraz geniş kapmsalı tuttuk. Bir çok alanda etkinlikler yapıldı. Yarın da Haluk Levent konseriyle tamamlanacak. Etkinliklerin zirvesi maraton. 8 ayrı ülkeden 534 atlet koşuda yer aldı. Bu Trabzon için çok önemli. Efsane atletler burada aramızda. Çok özel bir gün. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Seneye 41.si daha da güzel olacak. Daha büyük bir organizasyona imza atmak istiyoruz. Seneye 41 kere maşallah diyeceğiz." dedi.

Atletimz Federasyon Başkanı Çintimar ise "Sayın başkan ve valime teşekkür ediyorum. Emeği geçenleri kutluyorum. Daha nice yıllar devam etmek nasip olur inşallah. Atletizm bütün sporların atası. Trabzon da spor kenti. Bütün dünyada büyük kentlerde maratonlar yapılır. Önümüzdeki yıl maratondan önce ara halk koşuları da düzenlemek istiyoruz. Daha geniş katılımla inşallah burada olacağız. " şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber