Kurtuluş coşkusu rakete taşınıyor: Masa Tenisi Turnuvası düzenlenecek
Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 108’inci yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen “Trabzon’un Kurtuluşu Masa Tenisi Turnuvası” düzenlenecek.
30’uncu kez organize edilecek
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce her yıl organize edilen turnuva, bu yıl 30’uncu kez yapılacak. Etkinliğin, kurtuluş yıl dönümü programları kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.
Yomra’da oynanacak
Turnuvanın, 14-15 Şubat tarihlerinde Yomra Cimnastik Salonu’nda organize edileceği kaydedildi. Organizasyona çok sayıda sporcunun katılımının beklendiği ifade edildi.
Kurtuluş etkinlikleri sürüyor
Trabzon’un kurtuluş yıl dönümü kapsamında kent genelinde farklı branşlarda sportif ve kültürel etkinliklerin devam edeceği, masa tenisi turnuvasının da bu programların önemli ayaklarından biri olduğu belirtildi.
Kaynak:AA