Küçük kız çocuğunu taciz etmişti! Konuyla ilgili yeni gelişmeler...

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde küçük bir kız çocuğunu taciz eden sapık için soruşturma açıldı.

Küçük kız çocuğunu taciz etmişti! Konuyla ilgili yeni gelişmeler...

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde küçük yaşta kız çocuğu taciz ettiği için tutuklanan sapığın belediye temizlik görevlisi M.T olduğu ortaya çıktı. Yaşanan olaydan sonra sapık hakkında soruşturma başlatıldı ve iş akdi fesih edildi. Öte yandan sapığın fotoğrafını paylaşan sosyal medya kullanıcıları da 'İdam istiyoruz' paylaşımlarında bulundu.

'İDAM İSTİYORUZ' PAYLAŞIMLARI

Bu arada, mahalle sakinleri de, olayla ilgili görüntülerle şikâyet etmeleri üzerine şüphelinin serbest kalmasına tepkilerini dile getirdi. Şüphelinin fotoğrafını paylaşan sosyal medya kullanıcıları da 'İdam istiyoruz' paylaşımlarında bulundu.

Olayı son anda fark ettiklerini anlatan mahalle sakini Alaattin Burnaz, "Kameradan fark edince tam ona yetişemedik ama şeker veya para uzatarak çocuğu taciz etmek istedi. Kucağına aldı, olmayacak hareketler yaptı. Daha sonra, binanın kapısından içeri girmek istedi ve fark edilince kaçtı. Çocuğun annesini ve babasını aradık, olay polise yansıdı. Ben 40 senedir bu mahalledeyim, daha önce böyle bir şey yaşanmadı, ilk defa bu sorunla karşılaştık. Kendimiz yakalasaydık, linç edecektik onu ama bulamadık. Polis geldi, kameraları izledi, sonucunu bekliyoruz" dedi.

Cemal Kuloğlu da yaşananların çok üzücü olduğunu belirterek, "Çok eskiden, buranın tamamı yerli insanlardan oluşuyordu, yabancı kimse yoktu bu mahallede. Şu anda çok karmakarışık. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz, çok kötü bir durum, üzücü bir durum. Yüz karası. Ben burada olsaydım müdahale ederdim. Polise haber verirdim, kendim de elimden geldiğince müdahale ederdim" diye konuştu.

Aysel Ustalar ise "Çok üzüldüm, bizim de küçük çocuklarımız var, kapımızın önüne bile çıkartamıyoruz. O adamı bana bırakın, ben onu hallederim. Arabaya bağlayıp bütün şehir merkezinde dolaştırırım. Sadece apartman önü değil, ben her yerden korkuyorum. Trabzon'da olmasına daha çok üzülüyorum. Çok kötü bir olay, söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum" ifadesinde bulundu.

SANIĞIN EMNİYETE VERDİĞİ İFADE İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber