KTÜ'lü gençlerden alkışlanacak hareket

Yıl içerisinde birçok alanda faaliyet gösteren KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü bu yıl sosyal sorumluluk projesi olarak Sertkaya İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle beraber okul bahçesinde oyun oynayıp keyifli vakit geçiril

KTÜ'lü gençlerden alkışlanacak hareket

Yıl içerisinde birçok alanda faaliyet gösteren KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü bu yıl sosyal sorumluluk projesi olarak Sertkaya İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle beraber okul bahçesinde oyun oynayıp keyifli vakit geçirildi. Yüz boyamaya ilgi gösteren çocuklarla daha sonrasında horon, kolbastı ve top oynandı.

 Köyde yaşadıkları için merkeze inemeyen çocukların film hasreti, sınıfta hazırlanan sinema ortamıyla giderildi. Abla ve ağabeyleri ile beraber oyunlar oynayan ve sohbet eden miniklere geleceklerine dair  o kadar çocuksu bir o kadar da ciddi hayalleri soruldu. Ayrıca İşletme ve Ekonomi kulübü tarafından hazırlanan hediyeler ve kırtasiye malzemeleri öğrencilere verildi. 

13119063_1082874445092445_5912875720410517738_n.jpg

KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün düzenlemiş olduğu bu keyifli ziyaret sonucunda öğrenciler ve öğretmenler memnun kaldı. Trabzon’da farkındalık göstermek adına her sene birçok sosyal sorumluluk projelerinde bulunan İşletme ve Ekonomi Kulübü gelecek dönemlerde de buna benzer faaliyetlerle çalışmalarına devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber