KTÜ’de Tıp Bayramı! Plaketler takdim edildi

14 Mart Tıp Bayramı, Trabzon’da düzenlenen etkinlikle kutlandı.

KTÜ’de Tıp Bayramı! Plaketler takdim edildi

Tabip Odasının ev sahipliğinde KTÜ Tıp Fakültesi de bulunan Prof. Dr. Aydın İnal Amfisinde düzenlenen etkinlik ile Tıp Bayramı kutlandı.

Her yıl geleneksel olarak yapılan etkinlikte Trabzon Tabip Odası tarafından meslekte 25. 40. ve 50. hizmet yılını dolduran hekimlere plaketleri verildi.

Oda Başkanı Dr. Kibar Yaşar Güven, tıp bayramını kutlayarak, sağlık sistemindeki zorluklar ve hekimlerin karşılaştığı sorunlar hakkında konuştu. Güven, sağlık çalışanlarının düşük ücretler ve kötü çalışma koşulları nedeniyle yurt dışında çalışmayı tercih etmeleri gibi sorunlar ve sağlık sistemindeki temel eksiklikleri vurgulayarak daha iyi çalışma şartlarının olduğu nice 14 Martlar diledi.

KTÜ’de Tıp Bayramı! Plaketler takdim edildi

KTÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe Kaklıkkaya, “Öğrenciler, çok önemli bir ışık yaktılar önümüzde. Onlar bu sene 14 Mart tıp balosunun bütün kulüpler olarak bir arada yaptılar. Bir arada olduklarını gösterdiler. Evet, görüş ayrılıklarımız olabilir, hayatta bakışımız farklı olabilir ama böyle bir ekip de olmuşsak güçlüyüz. Ve öğrencilerimizin burada olmasından dolayı ben onlara çok teşekkür ediyorum ve onlarla gurur duyduğumu bir kere daha denetmek istiyorum. Ve Tıp ve Sağlık Camiasının birer parçası olarak sorumluluklarımızı bir kez daha hatırladığımız Tıp Bayramı'nda öncelikle edebiyete itibar eden tüm meslektaşlarımızı saygı ve minnetle alıyorum. Fedakarlık ve özveriyle çalışan tüm hekimlerin, omuz omuza görev yaptığımız sağlık çalışanlarımızın ve genç meslektaşlarımızın Tıp Bayramı'nı canlı gönülden kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerinde katıldığı tören hekimlere plaketlerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber